Bestellen boven de 75 euro = geen verzendkosten     Binnen 1-2 werkdagen in huis      Bestel eenvoudig en veilig

APSLEY AND COMPANY

Apsley and Company is een merk dat bekend staat om de heerlijke geurkaarsen en pure luxe. Achter elke (exotische) geur zit een verhaal en dit verhaal wordt versterkt door het bijbehorende ontworpen glaswerk. Doordat elk glas met de hand wordt gemaakt is elke kaars uniek én dit kenmerk past natuurlijk perfect bij Home Jewels.

De geur Tempest is als kaars verkrijgbaar in 400 gram en in 1,7 kilo. De op maat gemaakte geuren zijn gemaakt in samenwerking met gerenommeerde Europese parfumeurs. De kostbare elementen die de kaars bevat zijn van hoge kwaliteit en zijn hetzelfde als de elementen uit luxueuze en bekende parfums. Daarnaast zijn alle kaarsen vrij van parafine en niet getest op dieren.

Exclusief bij Home Jewels kun je de kaars van 400 gram in combinatie ook kopen met een Marokkaanse geode van topkwaliteit. Een prachtige combinatie van luxe merken in jouw interieur. Shoppen? Klik dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *