Bestellen boven de 75 euro = geen verzendkosten     Binnen 1-2 werkdagen in huis      Bestel eenvoudig en veilig

COCOLUX AUSTRALIA

‘’Geïnspireerd door de natuur’’. Dat is de filosofie waar Cocolux Australia op gebaseerd is. Een merk met een chique uitstraling dat staat voor duurzame en milieuvriendelijke producten. Een merk dat qua producten, visie en uitstraling een goede aanvulling is op onze eigen producten.

pre-order Cocolux lavasteen diffuserpre-order Cocolux lavasteen diffuserpre-order Cocolux lavasteen diffuser

Door de luxe diffusers van Cocolux kun je jouw huis heerlijk laten ruiken en in tegenstelling tot traditionele geuroliën die alcohol bevatten (en snel kunnen verdampen), zijn de oliën van Cocolux Australia gemaakt van vloeibare kokosolie in combinatie met parfum. Doordat de olie sterk geconcentreerd is verschijnt deze in een handig druppel flesje.

De diffusers zijn verkrijgbaar in het zwart of wit in de combinatie met goud en (zwarte/grijze) lavastenen. Deze lavastenen absorberen de olie en verspreiden de geur geleidelijk. Doordat 1 à 2 druppels per dag voldoende zijn kun je met een flesje wel tot 1 jaar mee doen. Een veel langere én duurzamere manier dan andere diffusers. Klik hier om te shoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *