Bestellen boven de 75 euro = geen verzendkosten     Binnen 1-2 werkdagen in huis      Bestel eenvoudig en veilig

HOME JEWELS

Home Jewels is een interieurmerk gevestigd in Nederland. Twee zussen die in 2020 begonnen met een webshop gevuld met prachtige artikelen afkomstig uit de natuur. Inmiddels, twee jaar later, verkopen wij nog steeds prachtige artikelen uit de natuur. Nu niet meer alleen vanuit onze eigen webshop, maar ook vanuit andere (fysieke) winkels.

Primera-Emmerhout    Meubelstunter-Emmen   

Onze producten hebben een luxe uitstraling, zijn van de beste kwaliteit en stuk voor stuk uniek. Wij geloven dat de natuur bestaat uit ware kunst en vertalen dit door naar accessoires voor in jouw interieur. Wij zijn ontzettend trots omdat onze producten zowel trending als tijdloos zijn én dat tegelijkertijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *