Bestellen boven de 75 euro = geen verzendkosten

De gouden driehoek

Je hebt er vast wel eens over gehoord, de Gouden Driehoek, maar wat betekent dat nou eigenlijk? 

De Gouden Driehoek is een combinatie van edelstenen, namelijk: Rozenkwarts, Bergkristal en Amethist. En wat blijkt? Als je deze kristallen samenvoegt creëer je een optimale energiestroom. Doordat de energie en werking van de drie stenen perfect op elkaar aansluiten ontstaat er harmonie. En deze harmonie voel je.  

Liefde, Balans en Inzicht.

Voordat we verder gaan vertellen, willen we je eerst uitleggen welke energie en werking er vanuit de edelstenen gevoeld kan worden. Laten we beginnen met Rozenkwarts. De steen van de liefde. De liefdevolle energie vanuit deze steen zorgt voor innerlijke genezing en meer liefde. Als tweede, de Bergkristal. Deze steen brengt balans. De positieve energie vanuit dit kristal draagt bij aan een balans tussen lichaam en geest. En dan nu last, but definitely not least: de Amethist. Deze edelsteen zorgt voor inzicht. Door de zuiverende energie helpt de Amethist je overactieve geest tot rust te brengen en ontstaat er ruimte voor inzicht.  

Deze harmonie kan je op twee manieren ervaren: je kan de Gouden Driehoek in een kamer in je huis plaatsen, zoals bijvoorbeeld de Gouden Driehoek Sfeerlichten. Op deze manier merk je dat de harmonie voelbaar wordt in de ruimte waar je de drie edelstenen plaatst. Ook kan je ervoor kiezen om de Gouden Driehoek bij je te dragen (denk aan trommelstenen) of het dragen van een armband. Deze laatste manier, vooral de armband, heeft meer invloed op jezelf. Hoe zit dit precies? Als je de stenen in een ruimte plaatst, hebben de stenen meer invloed op de energie in de ruimte (en alle personen in die ruimte). Draag je de stenen als armband, huidcontact dus, dan wordt de energie van de stenen meer overdragen op jou.  

Wil jij zelf de complete energie van de Gouden Driehoek ervaren? Klik dan hier

Leave a Reply

Your email address will not be published.